DYSON - Referenties Relevant Werk

Cushman Wakefield - The Bank

Voor de vastgoedpartij Cushman Wakefield brengen we regelmatig panden in beeld die zij aanbieden voor verhuur. We gebruiken hier fly-through shots met drones en markeren features die in het pand aanwezig zijn. Dit is een van vele voordelen.

Huhtamaki - Expertise Video

Huhtamaki is een van ’s werelds grootste producenten van packaging solutions. Huhtamaki heeft als doel voorloper te zijn in de markt en daarom is de lijn fiber solutions geïntroduceerd. Voor het bedrijf hebben we een video gemaakt waarin we interviews hebben gecombineerd met beelden uit hun fabriek, producten in studiosetting en buitenbeelden.

Conclusion - Employer Branding

Voor het IT bedrijf Conclusion hebben we het content gemaakt ten behoeve van employer branding. Medewerkers zijn op een losse en enthousiaste manier in beeld gebracht om zo dichtbij de bedrijfswaarden van Conclusion te komen.

Rabobank - Employer Branding IT

Rabobank wil hun IT afdeling aantrekkelijk maken door medewerkers te laten vertellen wat voor werk zij doen en bij welke projecten zij betrokken zijn. Jose is een van deze medewerkers. 

Greenchoice - Recruitment Video

Bij Greenchoice zijn veel mensen nodig die goed zijn met data op allerlei vlakken. In deze video wroden deze verschillende functies kort belicht op een luchtige manier.